SzínpadON – Néptánc, népzene az otthon kényelmében

2020 december 3.

Az alapításának huszadik évfordulóját 2021-ben ünneplő Hagyományok Háza adventi meglepetéssel készül közönségének. A folyamatosan bővülő műsorfolyamba online tudnak bekapcsolódni a nézők.

A Hagyományok Háza SzínpadOn címmel mutat be már jól ismert és népszerű, illetve teljesen új produkciókat online nézőinek. A sorozat december 4-én kezdődik.

A színpadi táncelőadások, a koncertek a szórakozásnak, a kikapcsolódásnak és a feltöltődésnek mindig egy kivételes formáját jelentették. A színházterem az a varázslatos hely, aminek ajtajában a betérő leteheti a külvilág gondját, csak a színpadon megelevenedő varázslat létezhet számára. Megnyugtatóan belefeledkezhet egy-egy dallamba, lelke mélyéig megérintheti egy népdal szépsége. Magával ragadhatja a tánc varázsa, olyannyira, hogy lélekben maga is táncra perdül. A Hagyományok Háza ezt az érzést szeretné elvinni a közönség otthonába, a hiányt szeretné pótolni mindazok szívében, akik már nagyon vágynak katartikus élményekre.

Az adventi online színpadon a 2021-ben megalakulásának hetvenedik évfordulóját ünneplő Magyar Állami Népi Együttes nagysikerű előadásai és népzenei koncertek nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást. A prémium minőségű felvételek az online előadást követően 24 órán át elérhetők.

A Hagyományok Háza decemberi online programja

Magyar Állami Népi Együttes – Tánckánon – Hommage à Kodály Zoltán

2020. DECEMBER 4. PÉNTEK 20:00

Magyar Állami Népi Együttes – Megidézett Kárpátalja

2020. DECEMBER 9. SZERDA 20:00

Szokolay Ádám és Szokolay Dongó Balázs koncertje

2020. DECEMBER 11. PÉNTEK 20:00

Navratil Andrea és a Göncöl zenekar koncertje

2020. DECEMBER 16. SZERDA 20:00https://online-hagyomanyokhaza.jegy.hu/#/event

Módosítás dátuma2021. február 9.